Hoe werkt het?

Krijg ik echt meer omzet?

Ja, het werkt. Sterker nog, wij geven een 100% tevredenheidsgarantie. Het werkt voor grote en kleine bedrijven. ClickBoost heeft enorm veel ervaring en anno 2019 is online marketing de manier om meer klanten te bereiken.

Uitleg in kindertaal

Laten we even teruggaan in de tijd. Stel dat u de eigenaar van een kapsalon was gelegen in Rotterdam. Hoe bereikte u dan uw klanten? Meestal door te adverteren via de lokale krant. Het heeft namelijk geen zin om landelijk te adverteren, want iemand die in Groningen woont gaat niet helemaal naar Rotterdam om geknipt te worden, toch?
Nu keren we terug naar vandaag, je hebt een kapsalon en wilt meer klanten. Dan zorgen wij ervoor dat we regionaal adverteren. Oftewel, alleen klanten die zich in uw regio bevinden (Rotterdam in dit geval) krijgen uw advertentie te zien. 
Omgekeerd kan een bedrijf wat online producten verkoopt natuurlijk wel profijt hebben om landelijk te adverteren. Met een online shop, maakt het namelijk niet uit waar je zit. Je levert namelijk overal via de post.

Terugkomend op het verhaal van de kapsalon. Stel dat je alleen dames knipt. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat alleen vrouwelijke gebruikers uw advertentie zien. Iemand die dus in uw regio woont of werkt, kijkt op social media, of zoekt via Google en ziet daar uw advertentie. 

De advertentie’s zijn dus altijd relevant. Wij maken ze relevant 🙂